- Nezaket ve empati neden azaldı? - 21 Mart 2025
- Daha iyi bir toplum için umut var: Barış, şefkat ve empatinin gücü - 21 Mart 2025
- İyilik yapmak mutluluğu artırıp stresi azaltıyor! - 21 Mart 2025
İki ödül birden!
Lazzoni Hotel, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’ta iki ödül birden kazandı. Hotel, Avrupa’nın En İyi Lüks Butik Yaşam Tarzı Oteli’ ödülünü aldı. Ayrıca Lazzoni Hotel’in Genel Müdürü Gürhan Sayar, ‘Yılın Genel Müdürü’ kategorisindeki ödülü aldı.
Campus Principe di Napoli, lüks konaklama sektöründeki en iyilerin onurlandırıldığı, 15’ten fazla ülkeden ödüle hak kazananların katıldığı ödül törenine ev sahipliği yaptı.
Lazzoni Hotel, dünyaya Türkiye’nin lüks misafirperverlik alanındaki önemini gösterdi. Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards Başkanı ve Kurucusu Khalil El – Mouelhy, “Bu tören, lüks misafirperverlikte yenilik ve mükemmelliğin takdir edilmesidir. Sektörümüzün geleceğine yön verenleri, özellikle de Türkiye’nin olağanüstü katkılarını onurlandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Onursal Başkan Andrea Luri de “Seven Stars Ödülleri, küresel konaklama sektöründeki çeşitliliği ve yetenekleri vurgulamaktadır. Bu gece endüstri liderleri arasında olağanüstü başarılara ve işbirliğine tanık olmak ilham verici” diye konuştu.