Ruh, beden ve zihni besleyen wellness sanatı felsefesi

Qualia SPA & Wellness iyilik hali vadediyor

Qualia SPA & Wellness, modern yaşamın getirdiği stres ve yoğun tempoya karşı, insanı merkeze alan sürdürülebilir bir iyilik hali vadediyor. Gündüz Grup’un yatırımıyla hayata geçen ve İstanbul’da premium zincir otellerin içinde 13 noktada hizmet veren marka, sağlık, huzur ve güzellik kavramlarını birleştiriyor. Bu sayede ruh ve beden sağlığı için kişiye özel yaklaşımlar sunuyor.

Neden ayrıcalıklı bir deneyim?

Qualia’nın temelini oluşturan Wellness yaklaşımı; iyi olma halini bir sanat olarak ele alarak modern terapilerle geleneksel ritüelleri bir araya getiriyor. Bakım, spa terapileri, masaj uygulamaları, nefes ve meditasyon teknikleri gibi çok sayıda hizmet alanında uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Her dokunuşta huzuru ve yeniden doğuş hissini yaşatmayı hedefliyor.

Hamam ritüelleri, Roma ve Osmanlı’dan ilhamla geliştirilen geleneksel hamam bakımları ve Aynı Sefa bitkisi ile hazırlanan vücut peelingleriyle başlıyor. Hamam deneyimi arındırıcı, besleyici ve canlandırıcı adımlarla tam bir vücut bakımı şeklinde uygulanıyor.

Saf-ı Hamam, Pür-i Pak ve Zev-i Ala gibi özel ritüeller, hem arınma hem yenilenme sağlıyor. VIP hizmet arayanlar için tasarlanan özel paketler de mevcut. Kişiye özel Türk hamamı, sauna, jakuzi ve dinlenme alanları var. Bakım öncesi bitki çayı ikramı, ardından gelen masaj, cilt bakımı ve finalde meyve tabağı ile şampanya/şarap servisi, bu deneyimi benzersiz hale getiriyor.

Uzak Doğu’nun inanç odaklı terapileri ile batının medikal terapilerini birleştiriyor. Böylece bütünleşik bir wellness dili oluşturuyor. Dünyanın
farklı kültürlerinden ilhamla geliştirilen masajlar ve teknikler, uzman terapistler tarafından uygulanıyor.

Güzellik ve beden bakımını sadece SPA ile sınırlamıyor. Her şubesindeki fitness salonları, kapalı havuzlar ve saunalar ile üyelerine farklı alanlar da sunmakta. Fiziksel sağlığı destekleyen çözümler, estetik bakımlar ve terapiler tek çatı altında buluşuyor. Ayrıca vitamin barlar, taze detoks içecekler, bitkisel karışımlar ve sağlıklı atıştırmalıklarla, güzelliği içten de besliyor.

Gündüz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Gündüz

Mahir Gündüz: “İyilik hali bir lüks değil, yaşam biçimi olmalı”

Gündüz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Gündüz, markayı şu sözlerle özetliyor: “Qualia, sadece bir SPA değil… İyi olma halinin bir yaşam biçimine dönüşmesi için kurulan bir merkez. Modern hayat bizi zihinsel ve bedensel olarak yoran bir yapıya sahip. Biz bu yorgunluğa karşı sürdürülebilir bir şifa, bir denge öneriyoruz. Qualia, kişinin kendine dönebildiği, nefes alabildiği, anda kalabildiği bir alan. İyilik hali bir lüks değil, herkesin hak ettiği bir ihtiyaçtır. Biz de bu anlayışla yola çıktık.”

İstanbul’un prestijli noktalarında 13 şube

Aralarında Mövenpick Marmara Sea, Barcelo, Radisson Blu (Ottomare ve Şişli), The Galata Hotel Tarihi Çeşme Hamamı, Delta Hotels
Marriot İstanbul Levent, Novotel Galataport ve DoubleTree Hilton Moda gibi prestijli lokasyonların da bulunduğu şubeler, kendi atmosferine uygun deneyimler sunmakta.

Yeme-içme sektöründeki yatırımlarıyla da adından söz ettiren Gündüz Grup, İstanbul’un yaşam kültürüne yön veriyor. Gündüz Grup’un wellness alanındaki yatırımı ise sadece SPA işletmesiyle sınırlı kalmıyor. Qualia aynı zamanda otel zincirleri için anahtar teslim spa projeleri de geliştiriyor. Sadece işletmecilik değil, baştan sona projelendirme yapıyoruz. Bu kapsamda şu an Bursa Swissotel ve Kıbrıs’ta bir zincir otelden aldık. Bu, markamızın yalnızca kullanıcıya değil, sektöre de değer kattığının bir göstergesi” diyor Gündüz.
belirtiyor.

Hedef: Ulusal ve uluslararası wellness arenasında güçlü bir oyuncu olmak

İstanbul dışına açılmayı planlayan marka, Türkiye genelinde wellness merkezleri açmayı planlıyor. Ve uluslararası arenada da adını duyurmayı hedefliyor. Gündüz, “Yakın zamanda gerçekleşecek şehir dışı açılımlarımız için büyük heyecan duyuyoruz. Ant Yapı ve Caba Grup ile önemli iş ortaklıklarına imza attık. Ant Yapı’nın tüm oluşumlarında, Caba Grup’un ise 7 otelinde Qualia markamızla yer alacağız. İlk etapta, Ant Yapı ortaklığıyla 1 Mayıs itibariyle Radisson Collection Bodrum Akyarlar’da hizmet vermeye başlıyoruz.

Kısa süre içerisinde İstanbul Bomonti’de de olacağız. Caba Grup iş birliğiyle Le Meridien Sirkeci, Marriott Mecidiyeköy, Radisson Diyarbakır ve Marriott İskenderun’da da misafirlerle buluşacağız. İstanbul’da ağırladığımız 25 bin misafirimizi şimdi Bodrum’da ve diğer
şehirlerde de bizden ayrı bırakmak istemiyoruz. Wellness kültürünü sadece büyükşehirlerde değil, Türkiye’nin dört bir yanında yaygınlaştırmak en büyük hedefimiz” dedi.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir