2019 yazı ışıltını yeniden ortaya çıkarma zamanı…

2019 yazında L’Oréal Paris Wake Up & Glow makyaj ailesinin yeni üyeleri

Cilt Mükemmelleştirici BB Krem BB C’est Magic Makyaj: İçindeki incir özüyle antioksidan etkisi sunan ürün, cilde uyum sağlayan özel pigment formülü ile kusurları gizleyerek doğal kapatıcılık sağlıyor. Dört farklı renk tonu ile BB C’est Magic, renk farklılıklarını ve kızarıklıklarını giderirken, cilde taze ve canlanmış bir görünüm sunuyor.

Taze ve Canlı Bir Cilt Görünümü için CC C’est Magic: Tazelenmiş ve canlanmış görünüm sunan ürün, renk farklılıklarını ve kızarıklıkları gideriyor.

Glow Chérie: Dengeleyici ve yatıştırıcı özelliği, üç farklı tonu vekarpuz özü içeriğiyle cildi 24 saat nemlendirerek ışıltılı bir görünüm sunuyor. Cilt rengini canlandıran renkli sedefli özü ile de anında ışıltılı, eşitlenmiş daha parlak ve sağlıklı bir cilt sunuyor.

Glow Mon Amour: Hindistan cevizi yağı içeren likit aydınlatıcı ‘Glow Mon Amour’u fondöteninizle ya da BB kreminizle karıştırıp cildinize uygulayarak sihri gerçeğe dönüştürün ya da birkaç damlasını parmaklarınızla uygulayın. Geçen yaz hayatımıza giren iki tonu bu sene hem bronz hem de pembe rengiyle birleşiyor.

Chérie On The Cake ve Melon Dollar Baby Allık: Cildinize doğal içeriklerin enerjisini taşıyan hem allık hem bronzer olan Chérie On The Cake ve pembe rengi her cilt tonuna giden Melon Dollar Baby arasında karar vermek çok zor!

Bronze Please!

Bronzlaştırıcı pudra Bronze Please! La Terra, her ten rengine uyan iki tonu, yüze ve vücuda uygulanabilen fomülüyle cildinize bronzer canlılığını getiriyor. Üstelik lüks ve büyük boy ambalajı ie makyaj çantanızdan ayırmak istemediğiniz bir makyaj malzemesi olacağı kesin.

Shake & Glow: 24 saat boyunca nemlendirerek cildinizi ferahlatan ve aydınlatan  Shake & Glow, gün boyunca kusursuz ve kalıcı makyajın sırrını veriyor.

BB C’est Magic Krem Fiyatı: 41.90 TL

CC C’est MagicKrem Önerilen Fiyatı: 41.90 TL

Glow Chérie Fiyatı: 41.90 TL

Glow Mon Amour Fiyatı: 91.90 TL

Chérie On The Cake ve Melon Dollar Baby Fiyatı: 91.90 TL

Paris Shake & Glow Fiyatı: 91.90 TL

Bronze Please La Terra Fiyatı: 122.90 TL

 

 




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir